The City Escape Room - Academia de Cocina (MegaChef)

[29/01/23]

Destruir cèl·lules terroristes, viatjar en el temps o enfrontar-se al terror està bé, però el menjar és primordial per a viure i l’art de la cuina s’hauria d’ensenyar a totes les escoles. Malauradament no és així, per tant, hem d’aprendre a cuinar mirant l’Arguiñano o els concursos de cuina com Masterchef. I precisament en aquest últim es basa l’essència de Megachef de The City EscapeRoom.

Aquest hall escape té una decoració molt fidel al famós programa de televisió i, realment, sembla que estiguis allà dins, tot i que ens hauria agradat més realisme als “ingredients”. L’espai és molt ampli i, en general, permet jugar-hi grups grans sense arribar a molestar-se.

Les proves estan integrades a la temàtica, però el fet de tenir el mateix objectiu que la resta d’equips, provoca que hi puguin haver moments de “copiar als rivals” o molestar-te en algun punt on coincideixes. Potser si la “recepta” fos diferent per cada equip, es guanyaria en dinamisme.

El paper de la game màster, va ser correcte, encara que alguna pista la vam trobar massa directa, proporcionant gairebé la solució de manera directa. Tot i això, li vam veure motivació i moltes ganes de mantenir el personatge.

En resum, creiem que és una bona sala per a grups mitjans-grans i per a fans del programa de cuina que vulguin posar-se als fogons sense por a cremar res.

___

ENRIC: Tens la sensació d'estar realment al programa MasterChef però hi ha detalls que es podrien millorar, alguns cops sembla que juguis al Lince.

EVA: Temàtica original en el món dels escapes però li falta una mica de "realisme" en alguns elements que li donarien més gràcia al joc. 

ROMINA: L’Eva i jo ens haurem d'apuntar als “Campamentos de verano Masterchef”.

XAVI: Doncs no se’m va donar tant malament per no saber cuinar ni una truita.