Maximum Escape Bcn - Maldita Fama

[03/01/23]

Feia temps que teníem Maldita Fama a la llista de pendents; de fet, feia tant de temps, que encara la teníem anotada amb el nom anterior (Zen Room). Aprofitant que anàvem a Barcelona i que és apta per anar-hi amb la canalla, vam acostar-nos a Maximum Bcn per veure què ens esperava en aquesta sala “diferent”.

La introducció és clàssica, sense immersió inicial i, mentre omples les dades, pots escoltar les converses d’altres grups que surten, així que vigileu amb els possibles espòilers si encara no heu jugat alguna de les altres sales del mateix local.

La decoració busca ser totalment minimalista i ho aconsegueix, però potser esperàvem algun punt de sorpresa durant el joc o, almenys, al final de la missió.

Les proves tenen un nivell de dificultat baix, apte per a famílies i novells, tot i que vam trobar que un dels jocs pot presentar dificultats de resolució segons la condició física dels/les participants. Precisament en aquest joc ens vam encallar una bona estona i no se’ns va donar massa ajuda perquè suposem que anàvem bé de temps, però això va afectar negativament a la fluïdesa de la partida, que va decaure força i ens va costar remuntar els ànims.

En general és una sala que busca la diversió per sobre dels enigmes i creiem que té una bona idea de fons; però, pel nostre gust, caldria replantejar alguns punts per a potenciar-ne aquest objectiu lúdic i afegir algun efecte per a fer-la més vistosa i sorprenent.

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Massa minimalista, sobretot en el nombre de proves. No em va agradar.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Ai, ara m’he quedat en blanc…