Lighthouse - Darkness

[27/12/18]

En primer lloc ens agradaria donar les gràcies a la gent de @dondesibcn pel sorteig que ens van permetre gaudir d'aquesta sala. Dit això, comencem.

Una porta d'entrada precintada ja et marca que allà no hi vas a passar una bona estona, i així és, alguna röööömer no oblidarà mai l'experiència (l'anècdota ha animat força els dinars familiars nadalencs, jajaja). La intro és immersiva i, tot i ser correcta, potser vam trobar un pèl alt el volum de la música, fet que ens dificultava una mica entendre les tètriques indicacions inicials (en aquest escape s'ha de tenir l'oïda molt mooolt afinada d'inici a fi). Tot i això, vam començar el joc ben carregats d'una tensió que va anar augmentant minut a minut.

Com en tot escape de por, les proves no són excessivament complicades, però és que el teu cap s'ha de dividir entre la concentració pels enigmes i la gestió del cangueli, així que res a criticar respecte a la dificultat. I pel que fa al terror, el nivell és altíssim i potser caldria gestionar millor un punt que pot crear no traumes però sí atacs d'ansietat a certs jugadors; sabem que entra dins el joc i busca que no oblidis mai l'experiència, però realment pocs cops ho hem passat tant “malament” i potser es podria modular segons la resposta de "la víctima".

Resumint: l'experiència és brutalment terrorífica, els jocs estan molt ben integrats i l'ambientació de la casa és genial (i enorme!).

Tot i que una membre del nostre equip segueix recordant-se dels vostres familiars, us hem de felicitar per haver creat aquest gran escape. Terroríficament imprescindible!