Cocoroom Zaragoza - Lacasitos

[18/03/23]

Un escape room familiar és dels millors regals que es poden fer pel dia del Pare, així que, aprofitant que queia en cap de setmana, vam decidir visitar l’original Lacasitos de Coco Room Zaragoza.

Es tracta d’un hall escape competitiu, amb dues sales simètriques on es resolen la majoria de mini-jocs per anar sumant punts i guanyar a l’equip rival. També hi ha una zona secundària comuna “més lúdica”. La decoració de tots els espais és simple però vistosa, tot i que potser esperàvem un puntet més d’espectacularitat, encara que només fos amb algun joc de llums.

Les proves tenen una dificultat baixa i són perfectes per a que els més petits de la família puguin aportar la seva ajuda perfectament. Recomanem, doncs, anar-hi en família o en parella, ja que, per un grup de 4 adults pot quedar-se una mica curt.

En una de les sales vam tenir problemes amb el mecanisme central del joc, fet que ens va treure bastant de la immersió, ja que va haver d’entrar la GM un parell de cops. Sabem que aquestes coses poden passar, però, després de parlar amb altra gent i comprovar que l’averia “no és nova”, ho vam trobar bastant imperdonable. Creiem que s’haurien de plantejar la continuïtat del joc si no hi ha la intenció d’oferir-li un manteniment adequat.

En resum una sala familiar correcta, on pots passar una bona estona amb la canalla però que només podem recomanar si acaben arreglant el mecanisme que falla.

___

ROMINA: Joc divertit, ideal per a famílies, amb proves variades.

XAVI: Pim pam i, algun dels mecanismes, pum!