Tàrrega Room Escape - La Mamba Negra

[11/09/20]

Amb un any de retard, degut a lesions i pandèmies diverses, ens vam dirigir a Tàrrega Room Escape per descobrir què amaga la primera sala escapista de l’Urgell…

L’inici és no-immersiu, amb una introducció clàssica on ens van explicar la missió i ens van entregar el walkie que serveix per a demanar/rebre les indicacions del GM.

Un cop dins de l’escape pròpiament dit, lo que més destaca són els amplíssims espais, aptes per a porucs i/o claustrofòbics sense cap problema. La decoració de les sales la vam trobar una mica desigual, amb alguna habitació que sorprén mentre alguna altra que potser li caldria més decoració per a millorar la immersió. Té mèrit, això sí, que sigui una sala totalment artesanal feta pel propietari.

Les pistes se’ns van donar de forma correcta, fins que vam tenir un petit problema amb el walkie (es va canviar de canal sense adonar-nos-en, fallo tècnic que li pot passar a tothom). Això sí, ens van sobrar una mica algunes indicacions innecessàries del tipus “teniu el codi bé, podeu seguir”, ja que ens treien bruscament del joc.

Les proves les vam trobar correctes i variades, amb una dificultat mitjana i sense cap anacronisme. Cal dir que existeix una versió per a grups infantils i una per a grups mixtes que tenen una dificultat un punt més baixa, pensada per a novells i/o famílies.

__

𝙀𝙉𝙍𝙄𝘾: Me cagon los quatre déus i l’arena de la platja.

𝙀𝙑𝘼: Escape que et va sorprenent a mesura que vas avançant.

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Ambients aconseguits i proves ben entrellaçades. Li falta una mica d’intensitat al final.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Tot i que jo sóc “el chico del walkie”, crec que avui dia ja s’haurien d’haver extingit als escapes “nous”...