Escape Room La Llibreria

[24/07/19]   Sala Tancada

Hi havia una vegada, una llibreria a Amposta que havia tancat les seves portes perquè la seva propietària, Clara, es jubilava. Al cap d'un temps, la seva fillola va decidir fer-se càrrec del negoci, plantejant moltes reformes per adequar-la als temps d'avui en dia, però els seus plans es van veure pertorbats quan, a la llibreria, van començar a ocórrer fets estranys que no aconsegueix resoldre ...

Així se’ns presenta aquest entranyable escape room d’Amposta i, aprofitant que la meitat dels Röööömers amb dos de les mini Röööömers estàvem de vacances a prop, vam decidir fer una vista a “La Llibreria”, animats per una temàtica adaptada a tots els públics.

Ja d’entrada ens van agradar els primers instants, sense cap rebuda “talla-rotllos”, és a dir, amb una intro d’aquelles que ens agraden. 

Un cop dins, l’ambientació ens va recordar a una llibreria antiga amb molts i molts llibres i altres elements d’acord amb la temàtica. Els diferents espais creaven un entorn molt especial i les mini-Röööömers s’ho van passar d’allò més bé mirant i remenant. 

Els enigmes que ens vam anar trobant eren variats i originals i podíem participar-hi tots quatre, amb diferents nivell de dificultat. Hem de dir que no es tracta d’un escape room amb proves tecnològiques, però ja és el que ens esperàvem trobar tenint en compte la història. 

Les pistes ens venien donades de manera integrada en el joc, sort en vam tenir en alguns moments, perquè va haver-hi algun punt en el que se’ns acumulava la feina. Creiem que és una sala amb molta feina a fer.

La game màster va fer molt bona feina, molt correcta en tot moment i es va adaptar molt al fet que anéssim amb les dues minis. Ho agraïm moltíssim quan fem algun escape familiar però no exclusivament infantil, ja que és la manera de poder-lo gaudir tots.

Volem destacar que es nota que és una sala creada amb molt d’afecte i amb una bona història al darrere, que et deixa amb un bon regust de boca. Tot un descobriment que sens dubte volem recomanar abans que tanquin les seves portes aquest proper mes de gener.