La Casa del Caníbal

[01/11/18]   Sala Tancada

N’havíem sentit a parlar fins i tot a la tele, però potser per allò de “ja el farem un dia d’aquests, que el tenim a prop”, ho vam anar deixant i no va ser fins aquest Halloween, que vam anar a visitar “la caseta" de l’Expósito.

La immersió és genial ja des d’abans de la reserva, amb detalls a la web que et fan posar els pèls de punta i que el van posant en situació. I quan arriba l’hora de la veritat… pam!! un inici trepidant i molt, molt immersiu amb una actuació brutal del @primozon , bravo Dani!!

En tractar-se d’una casa antiga real (hostal), l’ambientació va totalment d’acord amb la temàtica: decoració sòbria, mobiliari antic, instal·lacions velles, i llum tènue o foscor segons el punt, tal com ha de ser. Els jocs i enigmes estan ben integrats i, com a molt, potser variaríem una mica el joc final per a intentar que quedés més clar i poguessis sortir amb més “subidón”. Tot i això, el joc va fluir força bé, ja que, com a la majoria d’escapes de por, la dificultat no és molt molt alta però la pressió i ensurts per les intervencions del caníbal fan que la tensió sigui constant i res sigui tan fàcil com podria semblar.

Resumint, felicitats als creadors i gamemasters per haver creat un escape room (més que room, house) tan top que, tot i no ser tant conegut com altres, creiem que acabarà tenint el ressò que es mereix, ja que el trobem imprescindible per a valents (i no tan valents). Si el teniu pendent, ja tardeu a fer-lo!!