Komnata Quest - Recuerdos Mágicos

[15/05/21]

(Aparecium!) Tot i que molts cops els escapistes busquem grans reptes mentals, efectes mega-espectaculars o altes dosis de terror, hi ha dies en què et ve de gust gaudir de l’escapisme en família. I amb aquesta idea vam decidir agafar les nostres varetes màgiques i visitar la sala Recuerdos Mágicos de @komnata_barcelona.

La temàtica és apta per a tots els nivells i, tot i no ser imprescindible, veure la saga de Harry Potter i conèixer el seu món màgic ajuda molt a gaudir més dels espais i la història.

Amb unes estances àmplies i gens claustrofòbiques, l’ambientació està molt ben cuidada i et transporta perfectament al món màgic de J.K. Rowling, amb continus “guiños” a les pelis i algun moment que va deixar els mini-röööömers amb la boca oberta.

Les proves tenen una dificultat mitja-baixa. Si aneu amb peques, és una bona sala per a deixar que facin molta feina i es sentin útils resolent enigmes, tot i que, en ser una sala familiar (que no vol dir infantil), els grans també haureu de posar de la vostra part. Com a opinió personal, creiem que potser es podria oferir un “nivell expert” amb alguns enigmes addicionals o amb una dificultat una mica més elevada per als grups “més escapistes”, ja que pot fer-se una mica curt.

El sistema de pistes, tot i ser clàssic, està ben integrat a la temàtica i se’ns van proporcionar de manera correcta per a mantenir la partida fluïda.

Per acabar, destacar lo bé que ens va tractar el gerent-gm, que va tenir una atenció molt bona cap als peques i amb qui vam poder conversar una bona estona. (Evanesco!)

__

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Un escape tan dinàmic com volar amb l’escombra del Harry Potter.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Lumos! Lo que hauria donat jo per a poder fer màgia així quan era petit!