Ilusium Room Escape - Roomanji

[30/12/19]

Aconseguir plasmar l’essència d’una pel·lícula tan “friki” com Jumanji no deu ser fàcil, però us podem assegurar que la gent d’Ilusium no només ho han aconseguit sinó que, a més, ho han fet deixant-nos bocabadats!

El joc comença amb una intro immersiva carregada de tensió i tocs d’humor (com a la peli) gràcies a un Game Màster excel·lent (bravo Dani!) que ens va guiar de forma esplèndida durant tota la partida.

Les proves estan molt ben integrades i no n’hi ha cap que desentoni o estigui fora de lloc (sí, no hi ha pegatines cutres de “no tocar”!). La dificultat no és molt elevada, però tampoc és gens fàcil (els més valents podeu escollir el nivell Expert, sense pistes) i, com sempre, l’observació és importantíssima (que no us despisti la gran decoració!).

Els espais són amplis i l’ambientació és simplement genial, res de mobles cutres o decoració low cost. A totes les estances s’hi respira bon gust i gran carinyo a l’hora de cuidar els detalls.

Pot sonar a tòpic, però feia temps que no sortíem amb una sensació tan tan bona i la millor mostra és que el criticón de l’equip va dir per primer cop a la seva vida “m’ha agradat molt”, sí! sense cap “però” a darrera! Ens va fer “ilusium” i tot… :’)

__

Eva: Sala espectacular, amb una decoració de les millors que hem fet. Els jocs molt ben lligats i un game màster que et posa en el joc des del principi.

Romina: Un flashback perfecte de la pel·lícula, des del minut 1 fins al final.

Enric: Un game màster d’estrella.

Xavi: De árbol en árbol va saltando, dale churros y te guiará escapando...