Horror Box - Catalepsia

[28/09/18]

Un joc d’escapament que es presenta com el més petit del món, que pretén recrear el teu enterrament i l’objectiu del qual és sortir del taüt en menys de 30 minuts, havia de molar molt… però molt molt… Així que, aprofitant que els dos mascles de l’equip estàvem solters, cap a Barcelona falta gent!

Durant la reserva, la cosa ja pintava molt bé, podent personalitzar tota la cerimònia, recordatoris, esqueles, etc al teu gust.

Un cop arribes allà, una breu explicació del procés i les normes i au, cap a la caixa (aquí potser vam trobar a faltar una mica d’història del perquè volem simular la mort: cobrar assegurança? una broma?...).

S’ha de reconèixer que a dins s’hi està còmode i, a no ser que siguis molt corpulent, la sensació no és excessivament claustrofòbica. Les proves són molt originals, de dificultat mitja-baixa (què tal l’opció d’un nivell expert?) i, de fet, sense ser uns mega-experts, vam sortir amb 11 minuts de marge. La veritat és que se’ns va fer molt curt.

Ja a fora, vam poder parlar una bona estona amb la game master, però (i aquí ve una de les decepcions) no ens vam poder fer la foto final, tot i tenir el decorat a un pam dels nostres caps. Segons ens va explicar és per temes legals, però no entenem en què pot afectar si te la fas tu amb el teu mòbil.

Resumint: “escape” curtet, original i intens però sense foto final. Tot i això, imprescindible!