La Clau Room Escape - Game-On

[29/01/23]

Després de jugar escape rooms i hall escapes, ens quedava per provar un format que està creixent molt últimament: el battle royal escape (o royale escape battle o la combinació que se us acudeixi). Aquesta modalitat de joc és semblant als escapes competitius, però, en lloc de jugar separats en sales duplicades, es juga tots junts, competint (i burxant-se) en un mateix espai per anar sumant més punts que el(s) teu(s) oponent(s).

La sala escollida per estrenar-nos en aquest tipus de joc va ser Game-On de La Clau Manresa i creiem que va ser tot un encert.

L’ambientació és molt vistosa i es fusiona perfectament amb la dinàmica del joc, oferint espais ben diferenciats i amb l’amplitud suficient per a 4-6 jugadors sense molestar-se (tot i que “molestar-se”, en aquest cas, mola).

Les infinites proves són de tota mena: dinàmiques, divertides, desesperants, d’observació, d’habilitat, de concentració… i, tot i ser aptes per a tots els nivells, us assegurem que, si ho doneu tot, podeu acabar ben suats i amb agulletes (i també algun morat).

El paper del GM és actiu durant tota la partida i va ser correcte en les ajudes, mantenint la puntuació ben igualada i amb una bona dosi d’adrenalina en els dos equips.

En definitiva, una d’aquelles sales que són imprescindibles i que cal jugar amb gent amb qui tinguis molta confiança per a poder “emprenyar-se” sense pietat.

___

ENRIC: Un consell, feu i desfeu tant com vulgueu, però intenteu no caure en el bloqueig dels terminals en els últims minuts de la partida.

EVA: Diversió, riures i moltes corredisses assegurades. 

ROMINA: Escape divertit que fa sorgir l'enginy, les estratègies i la competitivitat .

XAVI: Guanyar sempre mola, però veure la cara de derrota de l’Enric no té preu.