Fauna Room Escape

[27/08/18]

Abans de res, donar les gràcies als @escapistaslovebirds per haver realitzat el sorteig que ens va portar cap aquest original escape de l’Hospitalet.

La missió a era clara: desmantellar el laboratori clandestí on maltracten animals descobert pel Frang Jungla (si, està ben escrit). I com? doncs entrant, recuperant certs objectes i sortint abans dels 60 minuts.

És un escape clàssic amb molts (molts!) jocs no lineals, que requereix repartir-se la feina entre tots i mantenir els ulls molt oberts (i no només per la foscor).

Comences a jugar abans que s’obri la porta i, en general, els jocs estan ben integrats, tot i que, algun el trobem un pèl “forçat” i “canta” una mica dins la sala, però res greu. Els espais són petits així que recomanem que no hi hagi més de 4 persones o us molestareu per dins. Darrer consell: sigueu atrevits! nosaltres vam pecar de prudents, perdent molt temps en un joc. A més, al mode expert les pistes resten temps i només es donen si les demanes, així que toqueu i proveu-ho tot (amb seny!).

Resumint: un escape amb moooolts jocs i d'on vam sortir amb un gran subidón per la tensió final!!

P.d. creiem que el vídeo inicial necessita una mica de “xapa i pintura”, però potser és defecte professional nostre, que el tema audiovisual ens toca d'aprop...