Experiencity - Experiencia Amarilla

[03/08/21]

Com cada estiu, vam fer una mini-escapada a Madrid i, aquest cop, la primera sala escollida va ser Experiencia Amarilla d’Experiencity, una sala basada en la conegudíssima pel·lícula dels Goonies.

Abans de res, destacar que no és necessari en absolut haver vist la pel·lícula de 1985 però, si ho feu, gaudireu molt més de l’extraordinària decoració que han aconseguit muntar al bell mig de Madrid.

Tot i que la introducció no és immersiva (la configuració de l’espai inicial ho impossibilita), l’original inici fa que t’introdueixis ràpidament a la història i et submergeixis totalment als amplis espais de què disposa el joc.

Les proves són variades, sense una dificultat molt elevada, però si sou dos com nosaltres tindreu força feina a fer. Creiem que l’ideal seria anar-hi 3-4 jugadors.

El sistema de pistes és original (algú ha dit walkie?). En un principi vam tenir la sensació que rebíem massa ajuda, però vam acabar veient que la dinàmica del joc era així i que, sense aquella mena de guía, la partida potser no hauria fluït tant (així que punt per la GM).

Sens dubte una sala imprescindible i que ens va deixar amb ganes de descobrir la resta de “colors”. L’estiu vinent, més!

__

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Vaig flipar en colors.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Sabeu què hi ha millor que el xocolate? menjar-se un gelat de xocolaaaate després d’haver jugat aquesta sala!