Exitus Room Escape - Heirloom

[04/12/21]

Després d’haver de posposar la nostra visita a la notaria a causa de diversos confinaments preventius, per fi vam poder desplaçar-nos fins a Palafolls per intentar reclamar la nostra herència a Exitus Room Escape.

La intro és clàssica i efectiva, amb un paperàs del “notario Don Antonio”, que combina magistralment la seriositat i tensió d’aquest ofici amb els seus particulars tocs d’humor intel·ligent. Durant la partida, el seu paper també va ser immillorable i va aconseguir allò que tot jugador busca: gaudir al 100%. Només a mode anecdòtic, cal dir que va ser el primer cop en la nostra curta vida escapista que hem anat a fer un beure amb un GM en acabar de jugar… per alguna cosa serà.

L’ambientació et porta on t’ha de portar, és a dir, no espereu espectacularitat ni grans efectes especials perquè realment no els necessita (és la casa d’un senyor gran, no una nau espacial), fins i tot té algun punt sorprenent i, a més, es veu clarament que han cuidat tots els detalls i que hi ha un bon manteniment darrere.

Les proves són clàssiques i ben lligades, d’una dificultat mitjana i aptes per a tots els nivells. Si hi aneu en parella com nosaltres, potser suareu en algun punt, però és perfectament superable. Per cert, si aneu amb canalla, agafeu el mode familiar (a partir de 10 anys).

En resum, es tracta d’una gran sala, d’aquelles que se’n parla poc però que tot escapista hauria de jugar… i això que no ens queda gens a prop de casa!

__

ROMINA: Qui diu que els notaris són avorrits i seriosos?

XAVI: El saben aquèl que diu: “¿Oiga, la Notaría?” i l’altre li respon: “Hombre, si se acerca mucho…” #badumtsss (haver escollit “abogado” en lloc de “notario”, que la rima mola més…).