Exit - La Cabaña Abandonada

[12/09/18]

Hi ha dies en què no pots anar a un escape room, ja sigui perquè no hi ha hores lliures o simplement perquè no tens amb qui deixar la canalla (als Röööömers ens passa sovint). Per aquests i altres moments hi ha una alternativa molt i molt bona: els escape rooms de taula, dels quals EXIT n’és un referent. Encara no n’havíem provat cap, així que aquest cap de setmana, i gràcies a Devir Iberia i DevirCat, vam poder jugar al primer de la col·lecció: La Cabaña Abandonada. Pizzes i Pepsicoles? Cronòmetre a punt? Al lio!!

Els enigmes estan molt treballats i molt lligats, però no són gens fàcils, s’ha d’estar molt despert, atent i ben concentrat; no com nosaltres, que vam jugar a les tantes de la nit, amb la canalla per allà i després de la primera setmana de feina (excuses? segurament... perquè ens vam passar tres pobles del temp recomanat i no som així… jajaja). Ara en sèrio, al principi costa una mica agafar-li el fil a les normes, però quan entens la dinàmica (i perds la por a les tisores), ja va tot rodat i enganxa molt!

Com sempre, és imprescindible la cooperació i comunicació entre jugadors ja que hi ha molta feina a fer! Si li hem de buscar algo millorable, és que podria ser tot una mica més gran per a veure-ho millor (ens fem vells, sí…) però és algo secundari.

El resum és que passes una moooolt bona estona fent anar el coco i els ulls (com a un escape room) i sense moure’t de casa ni deixar-te el sou!! (entesos Reis Mags i Pare Noel? pues eso…).

Si us van els escape room, ja tardeu a jugar-hi i completar la col·lecció! GO!!