EstelarTrek Escape Room - Sulaco

[03/01/22]

Escapar en família sempre és divertit, però fer-ho a sales “de grans” encara mola més (tot i que costa trobar-ne d’adients), així que, seguint el consell del SinRoombo, vam anar fins a Sabadell per a jugar Sulaco d’EstelarTrek.

La intro va estar carregada de bon humor i agraïm enormement el tracte que va tenir el GM-propietari amb els peques abans, durant i després de jugar (muchísimas gracias Juan!).

L’ambientació està molt ben aconseguida i té alguns efectes que et deixen amb la boca oberta (els petits encara estan intentant entendre un dels mecanismes per a reproduir-lo a casa).

Les proves són molt nombroses (no pares ni un moment) i les subproves li donen un toc original i divertit que fa que gaudeixis encara més de la partida. A més, la forma de rebre les pistes està ben integrada al joc i el final va ser trepidant, tal com ens agrada.

En resum, una d’aquelles sales “amagades” que et fan passar una molt bona estona i on es nota que hi ha molt carinyo i molta passió al darrere.

Per últim, volem agrair enormement al Juan que ens obrís l’escape en el seu dia de descans i ens oferís una postpartida tan amena i extensa.

__

ROMINA: ¡Que el ritmo no pare!

XAVI: Sabia que hi ha bolets que et fan “volar”, el que no sabia és que les seves espores poden servir de combustible per a volar encara més amunt!