Escape Room - The Movie

[21/03/19]

Avui no farem una review, sinó tres! Bé, en realitat serien 3 versions de la mateixa ressenya… Go!

____

A-Review per a ganduls:

Americanada. The End.

____

B-Review una mica més profunda:

Mescla de Saw + Cube + Destino Final. Entretinguda. The End.

____

C-Review roooomera totalment subjectiva:

Abans de res, igual que vam fer amb la review de l'obra de teatre homònima, deixem clar que no som crítics cinematogràfics i que, per tant, només farem una anàlisi sota la nostra mirada d'escapistes amateurs.

Evidentment, la tensió que et pot transmetre una peli no serà mai la mateixa que viure-ho en primera persona dins un escape, però sí que és cert que durant la primera meitat del “joc”, hem mantingut una certa tensió introduint-nos a la “sala” i observant tots i cadascun dels “racons” buscant pistes…

Poc a poc, però, sembla com si els “enigmes clàssics” passessin a ser lo que se sol dir “més experiència”. És a dir (per posar uns exemples coneguts per tots), és com si la peli passés de “proves tipus Cubick” a “experiència tipus Maximum”, ah i amb un "final tipus Intringulis" (vale, digueu-me friki-flipat, ok).

Parlant del final, tot i no ser apoteòsic, sí que et deixa (com tot bon escape) amb ganes de més. Y hasta aquí puedo leer.

En definitiva, Escape Room és una peli entretinguda que, tot i no tenir un nivell d’Òscar (tampoc ho pretén), et fa passar una molt bona estona i, al sortir del cine, et genera les suficients ganes de treure el mòbil de la butxaca i anar directament a Escape Radar (entendido equip? guiño guiño). The End.