Escapatorium - Sabotaje en Alta Mar

[25/07/19]   Sala Tancada

Tot i haver-la jugat a l’estiu, pengem ara la review perquè, sincerament, no sabíem com encarar-la.

Sempre intentem ser positius i veure les coses bones, ja que no ens agrada parlar malament de les sales, però tampoc ens agrada que ens prenguin el pèl i, en sortir d’Escapatorium, la sensació va ser aquesta.

L’inici és classic i sense immersió: explicació de les normes i "la missió", i cap a dins sense perdre el temps.

Un cop a l’interior, l’ambientació és molt pobra i no et situa a la història en cap moment. És una decoració low-cost feta aprofitant 4 mobles vells (no antics, vells) posats dins una sola i freda habitació que no transmet cap sensació. A més, la insonorització és pèssima i sents tot el que passa a l’altre costat de les parets (la música repetitiva tampoc ajuda a ambientar el joc).

Les proves no segueixen cap lògica, semblen reaprofitades de diversos llocs i col·locades allà simplement per anar obtenint les combinacions de tots els candaus que omplen la sala. Els pocs mecanismes que hi ha estan posats amb calçador i no aporten res. I per acabar d’omplir els 60 minuts, uns quants jocs tipus “pasatiempo del facebook” que, si se’t travessen (com ens va passar a nosaltres), només generen frustració i alentiment de la partida. Flow, on ets?

Un final il·lògic i sense cap emoció va acabar d’arrodonir la tarda. Això sí, com a punt positiu, cal dir que es pot aparcar a prop i sense pagar.