Escapa-T Lleida - Aventura Pirata & Aventura Pirata Junior

[Novembre'21-Gener'22]

Fa unes setmanes, entre confinament i confinament, vam trobar un parell de forats per a jugar al costat de casa. En concret, vam poder testejar el nou joc d’Escapa-T Lleida Room Escape en el seu format GameBox (+14 anys) i GameBox Kids (7-14 anys).

En tractar-se de partides en mode test, no podem ressenyar-ho igual que ho faríem amb una sala “acabada” però sí que farem unes pinzellades de les nostres sensacions.

Es tracta d’un joc tipus Hall Escape col·laboratiu, on l’objectiu és aconseguir obrir un cofre pirata que amaga el seu suculent botí. En tot moment tenim la companyia del pirata-capità del vaixell que s'encarrega tant de vigilar que tot vagi bé, com de donar-nos un cop de mà si cal alguna pista o ajuda. 

L’espai on es desenvolupa el joc està molt ben decorat (ja estava acabat quan vam jugar) i sembla realment un camarot. Només faltava enllestir el photocall, que creiem que li donarà encara més “color”.

Les proves són variades i aptes per a tots els nivells, així que els més novells o jovenets també podran gaudir resolent i sentint-se útils. Per cert, vam tenir l’honor de poder participar fins i tot en l’adaptació d’alguna d’elles, així que agraïm un cop més la confiança dipositada en nosaltres.

I poc més a dir, estem contents que hi hagi noves opcions escapistes a ponent i recordeu que també disposen del joc en versió “a domicili” per a grups grans, en aquest cas sense ambientació pirata i amb proves lleugerament diferents però més abundants per a que tothom pugui col·laborar sense problema.