Escapa-T Lleida - Wild West

[26/09/20] [Jugada per primer cop l'11/03/17]

No haver escrit la review de Wild West quan la vam jugar és una petita espina que teníem clavada des de fa més de tres anys, sobretot perquè ens ho vam passar molt i molt bé. Per això, quan l'Aida ens va oferir tornar-la a jugar, no ens ho vam pensar dos cops, cavalls a punt i cap a Escapa-T Lleida galopant!

La intro és clàssica, no immersiva (cal tenir en compte que es tracta d'una sala ja veterana) amb un vídeo que presenta la història i, després de rebre les indicacions i normes pertinents, ja es pot entrar al Saloon.

Un cop a dins, la cuidada decoració ens va transportar perfectament al salvatge oest, sense objectes anacrònics ni mecanismes "màgics" que ens treguessin de la història (bé, potser es podria eliminar el monitor amb el temps restant, però per a nosaltres ja és invisible i hi haurà gent que potser sí que el necessita). Per cert, tot i ser una sala amb uns anyets a sobre, ens va sorprendre que segueix ben cuidada com el primer dia, un 10 en manteniment!

Les proves són d'un nivell de dificultat mitjà i, tot i haver-la jugat dos cops, no ens van semblar gens forçades ni xorres, sinó ben lligades i integrades. Algunes són curioses, altres divertides i totes elles són aptes per a tot tipus de públic. Té mecanismes adients a la temàtica i el punt just de candaus per als més nostàlgics (visca els candaus ben posats). A més, estan valorant retocar un parell de proves i creiem que, així, li pujaran un puntet la dificultat pels jugadors una mica més avançats.

Les pistes se'ns van proporcionar de forma correcta i quan tocava, mitjançant un sistema original i molt ben integrat a la temàtica (no, no hi ha ni walkies ni pantalles futuristes).

En resum, vam passar (de nou) una molt bona estona, amb rialles i amb pressió per fer-ho bé (com si fos el primer cop). A més, la dilatada xerrada post-partida ens va confirmar el que ja sabíem: la gran passió per la feina i les ganes de seguir oferint un bon servei per part de la seva simpàtica propietària (esperem de tot cor que les nostres opinions i comentaris et puguin ajudar ni que sigui una miqueta). Després d'aquesta segona visita, reafirmem les nostres paraules: escape ponentí divertidíssim i 100% recomanable per a tots els públics!

__

𝙀𝙉𝙍𝙄𝘾: Voy a decirte algo James, nunca confío en un hombre que no bebe.

𝙀𝙑𝘼: És d'aquelles sales que no em cansaré mai de recomanar!

𝙍𝙊𝙈𝙄𝙉𝘼: Riures, descobriments, i molta empatia per part de la gamemaster. Una imprescindible a la nostra ciutat.

𝙓𝘼𝙑𝙄: Tres anys i mig després, hem pogut fumar la pipa de la pau amb l'indio!

____________

BONUS: [23/02/20] [Review by Mini-Röööömers]

Eiii!!! Fa molts dies que tinc pendent una review. I els Röööömers m’estan demanant amb molta insistència que l’acabi aviat. Ja ho veieu no es pot viure tranquil·la sent la mini röööömer gran, és com si fos la seva secretària.

Doncs vinga, començo. Ja fa molts dies, abans i tot del confinament, em van convidar a un aniversari i vam celebrar-lo fent l’escape room Wild West de l’empresa Escapa-T Lleida.

D’entrada ja us puc dir que m’ho vaig passar súper bé.

Aquest escape està tematitzat sobre l’Oest i la veritat és que et transporta realment a aquesta època d’indis i vaquers... Està molt ben decorat i ràpidament et fiques en el personatge.

Nosaltres vam ser 7 nenes d’entre 9 i 10 anys acompanyades d’un adult, ja que no és un escape fàcil i en ocasions vam necessitar una mica d’ajuda. A més a més, en més d’una ocasió ens vam ficar una mica histèriques cridant i nervioses... Però no patiu que no és un escape de por, però sí una mica de misteri. Estàvem tan emocionades i ficades dins de l’aventura que no podíem evitar cridar de l’emoció.

Cal anar per feina perquè hi ha moltes proves a fer i no et pots despistar, sort que en alguns cops el Game Master ens va donar un cop de mà.

Vam trobar proves de pensar, algunes més físiques, també enigmes i totes molt divertides...

El recomano tant per adults com per famílies o grups de nens i nenes, però sempre acompanyats per un adult.

Animeu-vos i llarga vida als Röööömers i als Mini-Röööömers!!!!