Escapa-T Lleida - El Repte de Les 3 Caixes (Hall Escape)

[29/02/20]   SalaTancada

Només l’Eva havia jugat aquest clàssic Hall Escape, així que els altres tres Röööömers vam buscar una bona excusa per anar-hi a jugar, una excusa tan bona com per exemple….que tancaven la sala per a sempre!!

Apurant al màxim (vam ser l’últim equip de l’últim dia) i, aprofitant que teníem un sopar d’excompanys universitaris (novatos tots ells), ens vam enfrontar al Repte de les 3 Caixes d’ Escapa-T Lleida.

La introducció és clàssica i, per tant, perfecta per a novells i grups grans amb experiència variada. Només començar, Murphy va fer de les seves i, ja que tot el grup érem del món audiovisual, va fallar la pantalla que havia de mostrar la intro i el temps. Per tant, la Montse, la GM que ens va acompanyar durant tota la partida, ens va haver d’explicar en viu “l’objectiu” i va anar indicant-nos el temps durant el joc. Primer hàndicap superat.

La decoració és sòbria i adaptada a l’entorn, i només ens van “molestar” un parell de detalls que semblaven formar part del joc i que en realitat no servien per a res. La resta tot correcte. Hi ha “enganxines de no tocar”, però pel tipus de joc que és no molesten en excés.

A diferència d’altres halls clàssics, els enigmes no són extremadament fàcils. En no tenir una temàtica o fil definit, s’ha d’anar amb la ment molt oberta i, com a tot escape, observar minuciosament tots i cadascun dels detalls, no només de les caixes sinó de tota la sala. Per cert, un cop més (i ja en van tropocientos) vam pecar de prudents i, per això, ens vam encallar en un enigma que ens impedia avançar sense demanar ajuda.

Al final, gràcies a la pista de la GM i a l’esperit negociador d’algun dels nostres companys, vam poder obrir les 3 caixes fregant gairebé el límit de temps.

Si voleu passar una molt bona estona intentant obrir-les, heu fet tard (almenys a Lleida), ja que les caixes s’han tancat per a sempre i el seu espai passarà a ser ocupat per un altre joc del que esperem poder gaudir ben aviat. Aida, no ens facis esperar gaire, et prometem que aquest cop intentarem no ser l’últim grup en reservar!!

__

ENRIC: Hall escape clàssic, sense més pretensions.

EVA: Un hall escape amb feina per a tothom.

ROMINA: Jugar un hall escape amb amics novells t'aporta una nova perspectiva escapista tornant als teus orígens.

XAVI: Estrenar una sala potser mola, però ser l’últim equip en jugar-hi la fa molt especial!