Dream Rooms - Wonder's World

[08/09/19 sessió de test]   Sala Tancada

En primer lloc cal deixar clar que NO es tracta d’una review com a tal, ja que vam jugar una sessió de testeig per a valorar possibles millores i canvis en el joc, però hem decidit publicar una petita anàlisi perquè molts ens pregunteu de què va la sala i què tal és. Dit això, s’ha de tenir en compte que, a mesura que la sala maduri, hi poden haver canvis que no s’ajustin a la nostra valoració inicial, però segur que aquestes possibles variacions sempre seran a millor! (si tenim l’oportunitat de tornar a jugar la sala més endavant, actualitzarem la review).

La introducció és original i, tot i no ser totalment immersiva, et posa en situació de seguida (segurament això serà el que més evolucionarà amb el temps).

Un cop dins, la decoració està molt ben aconseguida (sobretot a les primeres sales) i, tret d’algun petit detall, no hi ha res que desentoni en l’espai de joc. Un espai que, per cert, és molt ampli i apte per a grups de fins a 6 persones sense problema. 

Les proves són entretingudes i combinen candaus, panys i mecanismes més tecnològics. Tot i poder considerar una dificultat de nivell mitjà, sí que hi ha una prova que requereix certa habilitat física que podria limitar el joc a algunes persones menys àgils. El nombre de jocs és correcte per a grups petits, però es pot quedar una mica curt per a grups grans o amb molta experiència (tot i que nosaltres ens vam enganxar en un parell de punts i vam acabar patint pel temps).

El sistema de pistes és un dels temes pendents de millorar (per l’àudio sobretot), però tant el tempo com la forma de proporcionar-les ens va semblar correcta.

Resumint, la gent de Dream Rooms han fet una molt bona feina i, quan hagin pulit 4 detalls (si no ho han fet ja), acabaran tenint una gran sala on passar una molt bona estona amb els amics. A què espereu? Molta sort i èxits intentant recuperar la Corona Reial… i que no "os corten la cabeza"!!!