Doppler Room Escape - Acto 1: Vientos de Pólvora

[09/03/19]   Sala Tancada

Com a bons escapistes i “audiovisualeros”, fa poc ens van contractar per a entrar a un plató de rodatge d’un western y recuperar un pen usb amb el guió en menys de 70 minuts. Una missió dura (sobretot tenint en compte que ens faltava la meitat d’equip i que vam triar nivell expert), però… prova superada!

La intro és correcta; no és immersiva i potser és de les poques coses que es podria millorar per a pujar una miqueta de nivell, amb aquesta sensació d’immersió que tant ens agrada i començant de forma que realment sembli que ets dins un plató.

La decoració de la sala està molt ben aconseguida, sense proves ni mecanismes que desentonin, i la feina a fer és immensa (sobretot si l’equip és petit com en el nostre cas). Les proves són d’estil clàssic i només en vam trobar una que fos una mica “forçada”; però, tenint en compte que n’hi ha “tres-mil”, la mitja és immillorable. L’espai és molt gran i en cap moment et sents atrapat o agobiat, així que és una sala perfecta per a famílies o grups grans. Per acabar, volem agrair l’amabilitat del GM, amb una xerrada post partida molt distesa, i destacar també que la sala té dos nivells de dificultat (normal i expert) per a satisfer a tot tipus de públic.

Resumint, una molt bona sala d’estil clàssic que, personalment, no teníem a la llista de possibles i que ens va sorprendre molt gratament. Si teniu oportunitat, feu-la sense pensar-ho!