Dale al Coco - ¿Vacaciones?

[08/08/19]   Sala Tancada

Si jugar un escape mola i marxar de vacances encara mola més, la unió de les dues coses ha de ser... la leche!!

Després de les dues “derrotes” del matí, encaràvem la darrera de les sales de la mini-ruta madrilenya amb ganes de gaudir tant com a les anteriors, però amb l’esperança de poder sortir a temps, i… ho vam aconseguir! però anem a pams.

Tot i començar amb un lleuger retard a causa d’un problema durant el resseteig de la sala, el tracte i la introducció per part de l’atrafegat GM va ser immillorable i ens va posar de seguida en situació (pocs cops hem vist tant d’entusiasme en la interpretació del personatge introductori, així que bravo!).

La decoració de les habitacions (exceptuant la primera, que és fluixota però només serveix d’inici) está molt ben aconseguida i et trasllada perfectament fins on et vol portar. Els espais no són massa grans així que ho recomanem per un màxim de 4 persones o pots acabar molestant-te.

Les proves són variades, molt abundants i, tot i que assequibles per a 2 persones no-novells, amb 3 jugadors potser es gaudiria més tranquil·lament del joc. Hi ha candaus, però també molts mecanismes (alguns força divertits) i l’únic millorable seria que algun ens va anar una mica lent i podia donar la sensació d’activació manual (però res greu).

Les pistes es proporcionen de manera adient i ens van arribar correctament, tant en temporalitat com en quantitat. 

Resumint: sala molt divertida, amb un GM motivadíssim, on vam gaudir molt en parella i on segurament no hauríem suat tant si haguèssim sigut tres jugadors. Sens dubte visitarem la resta de Coco Ciudad per a veure amb què ens sorprenen a la propera.