NeverLand Escape - La Conquista de Troya

[21/12/22]

Aprofitant que l’últim dia de col·le del 2022 només hi havia classes fins a migdia, vam decidir fer una reserva d’última hora a Conquista de Troya i, sincerament, va ser tot un encert!

La decoració de la sala és preciosa i, sense tenir res especialment espectacular, et transporta perfectament on et vol portar, amb una vegetació, fusta, arena o pedra que et submergeix de ple a la història.

Les proves són variades i combinen tant l’habilitat com l’enginy o el càlcul i les trobem aptes per a tots els nivells. De fet, el dos miniröööömers van poder resoldre moltes proves i no es van trobar “aïllats” en cap moment.

La game màster va estar atenta durant tota la partida i ens va oferir les pistes de la manera i en els moments adequats. A més, ens va oferir una agradable postpartida i va tenir prou paciència per aguantar les mil fotos que ens vam fer fins a trobar la més “correcta” per a celebrar els 100 escapes de la Romina.

En resum, es tracta d’una sala molt xula de la que, injustament, no se’n parla gaire, però que nosaltres recomanarem bastant a partir d’ara, ja que s’ho mereix.

ROMINA: Decoració molt guai i les proves, encara més.

XAVI: Sort que fem les ressenyes en català, si no m’hauríeu posat la rima amb safata…