Escapa-T Lleida & The Bunker Escape - Enigmik Circus

[29/10/23]   {Sessió de TEST} 

Com ja sabeu, ens agrada donar un cop de mà als escapes lleidatans sempre que podem, així que, quan ens van demanar si podíem testar aquest escape temporal, no ens ho vam pensar gens.

Es tracta d'un escape en format hall (una sola sala) de curta durada (30 minuts) creat per Escapa-T Lleida i The Bunker Escape i ambientat en un misteriós circ apte per a 2-6 jugadors a partir de 6 anys. No és de terror, però sí que té un punt de tensió que et produeix aquell "ai al cor" que tant ens agrada (la MiniRöööömer petita volia terror alt i, al final, es va mantenir enganxada a la nostra mà la major part de la partida).

La dificultat té un nivell mitjà-baix i és perfecta per a que tothom pugui jugar sense frustrar-se (i, tot i que nosaltres no les vam necessitar, es proporcionen totes les pistes que facin falta per a poder gaudir del joc complet).

En tractar-se d'un test, faltava polir algun detall (sobretot el final), però vam estar una bona estona valorant canvis durant la postpartida i, amb les idees que ja tenen i després dels testos que els falten, segur que aquest cap de setmana ja estarà tot ben tancat.

Per cert, si teniu l'oportunitat de poder-vos acostar a Montoliu de Lleida a jugar-lo, aprofiteu i endinseu-vos també al túnel del terror que s'organitza a pocs metres de l'escape.