Komnata Barcelona - Hotel Cápsula

[16/07/22]

Tot just després de reservar la nostra estada a l’Hotel Càpsula, ens van començar a arribar multitud de missatges dient-nos que hi anéssim ben desperts, que era una sala complicada i que, anant-hi només dos, hauríem de tenir tots els nostres sentits alerta. Així que dit i fet, una bona tassa de ChocoKrispies amb RedBull per esmorzar i cap a Komnata falta gent!

Després d’una intro correctíssima per part de l’Adri a una de les recepcions més elegants i confortables del món escapista, ens vam acomodar a l’hotel i va començar el joc.

L’ambientació ens va encantar, tant pel contrast de colors, com per la simplicitat i el minimalisme. Un minimalisme que ajuda a centrar-te en els enigmes i en no perdre el temps amb elements inútils (i atenció, perquè tot i aquest minimalisme, la cafeïna estava perdent efecte i ens vam deixar un parell d’objectes sense utilitzar).

La dificultat és alta, no ens enganyem, però perfectament assequible si et fixes en tots els detalls i mantens la calma. A més, en cas de bloqueig, l’amiga Luz.ia us donarà un cop de mà en el que faci falta (jo crec que és cosina de l’Alexa que tenim a casa…).

Resumint, una sala diferent i molt recomanable que representa un bon repte però que no és en absolut impossible de superar!

I si la sala ja ens havia agradat prou, només va faltar la sorpresa dels Segur Que Te Escapas per acabar-ho d’arrodonir… Moltes gràcies Aroa i Jordi pel detall i Adri per la complicitat!

___

ROMINA: Divertit, enginyós i sorprenent.

XAVI: Els meus pares mai em van deixar anar de colònies, així que la càpsula ha estat lo més semblant que he provat a dormir en una llitera.