Can Bruna - Odissea Cel·lular

[14/10/23]

La nostra visita a Can Bruna fa més de quatre anys ens va marcar molt, tant per la diversió que vam viure allà dins com pel “carinyu” que li vam agafar a la iaia. Per això, quan vam saber que obrien joc nou, vam tenir clar que hi havíem de tornar costés el que costés (sí, ens ha costat lo seu) per a comprovar si Odissea Cel·lular estava al nivell de l’antiga (espòiler: s’han superat).

L’ambientació s’ha renovat totalment i només hi ha un element que us pot sonar de la sala anterior (esperem que també aparegui a la tercera, com els ous de pasqua de les pel·lícules de Pixar). Realment ha quedat una sala molt molt bonica i us recomanem que en gaudiu amb calma i observeu tots els detalls (si no és durant el joc, que sigui durant la postpartida) perquè val molt la pena gaudir del treball realitzat allà dins.

La temàtica també és totalment nova i és apta per a tots els públics, sigui en grup, en parella o, fins i tot, amb canalla. Això sí, l’espai no és enorme, així que recomanem un màxim de 4 persones per a poder gaudir-ne més. El nivell de dificultat també permet que hi pugui anar tothom, sigueu novells o experimentats.

En resum, un gran exemple que allò de “segones parts mai foren bones” és una bola com una casa, ja que aquesta segona sala és, fins i tot, millor que la primera. Aneu-hi ja, que la iaia us necessita!!

___

AINA: M’encanta recollir virus!!

NEL: Si no et vols convertir en una “almorrana” o una berruga, ajuda a la iaia Bruna.

ROMINA: Decoració molt xul·la, amb temàtica molt diferent i original.

XAVI: La demostració perfecta que es pot fer un escape en català, amb el web en català, la introducció en català i les proves en català... i  petar-ho moltíssim.