Calamity Survival Experience

[26/10/19]

El petit poble d'Alcanó està infestat de zombies i sota un estricte control militar. Què fem, ens quedem a casa esperant que ho expliquin al TN Comarques o anem allà a donar un cop de mà?? El més valent dels Röööömers no s'ho va pensar dos cops i, després de buscar companys, cap a Alcanó ben equipats! (sí, escric jo la review, no? doncs deixeu-me fer veure que sóc el valent de l'equip).

En arribar al check-in, t'expliquen les normes per equips i et donen el dorsal, la polsera lluminosa identificativa i un mapa que indica per on et pots moure i on hi ha els punts bàsics (zona segura, bar, sala de desinfecció...). La resta ho hauràs d'anar explorant tu mateix/a amb una bona llanterna. En aquest punt inicial és un bon moment per a buscar aliances amb altra gent o equips, sobretot si sou grups petits o aneu sols.

L'inici va ser una mica accidentat (foscor, velocitat i "bordillos" no són massa amics), però com a bons "supervivents" ens en vam sortir força bé: dit de la mà dislocat? doncs estiradeta un mateix sense pensar-ho i al seu lloc com si res (això sí, estic escrivint aquesta review amb una sola mà, jajja).

Tant l'ambientació de la vila com la caracterització dels zombies està molt ben aconseguida i sorprèn la implicació dels veïns del poble en un projecte que pot semblar tan "friki" (bravo gent d'Alcanó!). Realment tens la sensació d'estar en un lloc apocalíptic i, tot i no passar terror extrem, sí que pots témer per la teva vida si et poses en el paper de supervivent, oblides que són "actors" i veus un grup de caminants acostant-se a tu amb ganes de "mossegar-te".

Les diferents proves que vas superant no requereixen massa "donar-li al coco", sinó que són de treball en equip, col·laboració amb altres supervivents i, en una d'elles, competir (sanament) contra un altre grup per a guanyar cert objecte (que nosaltres vam aconseguir i vam agrair moltíssim quan ja portàvem una estona corrent i les forces no sobraven gaire). A cada prova superada, et marquen un segell del mapa i a seguir amb la missió (tens 3h hores per a superar-ho tot).

Quan un zombie t'atrapa o et toca, li has d'entregar la polsera i dirigir-te a la sala de desinfecció, ja sigui sol o amb la resta de l'equip si et vol acompanyar i esperar a fora (recomanem ser solidaris i anar cap allà, ja que retrobar el company entre la foscor i amb morts vivents intentant atacar-vos, pot ser força complicat). Els més valents podeu realitzar la desinfecció extrema, on el Doctor Turco Sahin us deixarà com a "nous" (i fins aquí puc llegir).

Nosaltres vam acabar amb una hora de marge (tenia uns companys molt en forma, no com jo...) i vam anar a recuperar forces amb una cocacola al bar. Després, vam sortir a "passejar" pel poble i, com a bona gent que som, a intentar ajudar a algun equip que encara tenia proves pendents.

Un cop arribada l'hora límit, tornes al punt inicial, on hi ha una teatralització final que t'explica el perquè de tot i acabes amb un bon "subidón" per haver sobreviscut a una nit tan genial. Fotos, abraçades, converses amb coneguts i cap a casa ben rebentats (segons l'Amazfit vam fer gairebé 7km entre la foscor!)

Realment va ser una molt bona experiència i només podem acabar felicitant de tot cor als seus creadors TraumaFactory i TheBunkerEscape; Edu, Enric i Marc sou uns cracks!! cada prova pensada, cada clau clavat, cada zombie entrenat o (també cal dir-ho) cada euro invertit ha valgut molt la pena, en podeu estar orgullosos. Enhöööörabona!!