Bluescape Room - Amenaza Nuclear

[03/01/17]   [Rejugada 11/11/18]   Sala Tancada

Amenaza Nuclear de Bluescape de Lleida va ser la primera sala que vam realitzar els Röööömers i, potser per això, una de les que recordem amb més carinyo.

Només entrar, et contagies de bon rotllo amb la benvinguda i les indicacions dels GM (game masters). Un cop explicades les normes básiques (recordem que era el nostre primer escape), comença la missió amb una intro en vídeo que ens va sorprendre gratament. I, després del vídeo, al lío!

Les proves són molt originals, algunes fins i tot molt sorprenents i espectaculars, altres més complicades per a “estrujar” el coco, però no vam trobar cap anada d’olla ni cap enigma posat amb calçador simplement per allargar el joc.

Les pistes es donen de forma correcta i sense sense resoldre l’enigma (fet que ens ha passat en algun altre escape posterior). La tensió al final del joc va ser molt emocionant i vam acabar sortint amb un gran “subidón”.

(Parèntesi: Aquí vam aprendre a no tocar els objectes amb una cinta de "no tocar", eh Romina?).

La millor mostra de lo bé que ens ho vam passar és que, des de llavors, estem viciats a aquest tipus de jocs. .

Conclusió: roomescape totalment recomanable; enhorabona als seus creadors i esperem que ben aviat ens sorprenguin amb una nova sala (a algun dels Röööömers ja no li queden ungles!).

Actualització: Gairebé dos anys després, hem tornat a visitar la sala i us assegurem que ha acabat d'arrodonir-se del tot! Els enigmes no han canviat, però hi ha millores en la decoració i, sobretot, ara la introducció és totalment immersiva. El final, tot i saber com era, ens ha tornat a produir una tensió i emoció que hem viscut pocs cops més.

Confirmem doncs, que és una sala genial i que no va ser una sensació d'equip "novato". Enhorabona comandants!!