Bluescape Room - Misión Espacial

[27/11/22]

Celebrar l’escape room 100 d’algun component de l’equip sempre té el seu encant, però si, a sobre, es pot fer “a casa” i a la nova sala del primer escape que vam jugar, doncs ja ho tenim tot.

Misión Espacial és la nova creació de Bluescape, una sala que esperàvem amb moltíssimes ganes des de fa… uff, massa ;) Si haguéssim de definir-la amb dues paraules serien: diversió pura. Feia temps que no rèiem tant i el paperàs del GM en va tenir bona part de culpa.

L’ambientació és correcta, sense grans efectes espectaculars però ben integrada a la temàtica, amb materials de bona qualitat i uns espais adaptats per a tothom i gens claustrofòbics.

Els jocs són variats, divertits i aptes per a tots els gustos i nivells. A més, les missions secundàries aporten un toc d’originalitat al joc, sobretot si l’equip posa de la seva part.

I poc més es pot dir sense fer espòilers així que, des d’aquí, us animem sense dubtar-ho a reunir la vostra tripulació i pujar a la Ypsilon II amb ganes de passar-ho d’allò més bé. Per cert, a part de ser apta per jugar en família, també disposen de versió Kids amb monitor així que és una sala perfecta perquè la gaudeixi també la canalla escapista.

__

ENRIC: Cal nominar al GM als Oscars i que els reixos li portin molts retoladors.

EVA: Sala amb l’encant dels escapes clàssics però amb un toc que li aporta originalitat. Un 10 per al Game Màster!

ROMINA: Sala amb segell de Bluescape, divertida, variada i amb temàtica apta i adient per a tot tipus de públic. El rol del game màster és molt destacable en aquest escape i et farà riure segur.

XAVI: Com deia el Paco Pil (dj, animador i potencial astronauta): Más potencia, pide pista, que despego, ponte en órbita en las fiestas locas como esta!