Bizarre Escape Room - Toys

[04/07/20]

La segona sala que vam jugar després del (primer) confinament va ser Toys de Bizarre Escape Room.

Després de gaudir de la bonica Circus, ens vam endinsar a una clàssica botiga de joguines, que combina nostàlgia i misteri a parts iguals.

Si bé la primera part del joc ens va semblar un puntet per sota de Circus, la veritat és que tant la tensió com l’ambientació va en augment i,la part final ens va deixar un molt bon gust de boca.

Igual que circus, es tracta d’una sala amb proves i mecanismes clàssics, amb uns espais molt amplis i que et porta molts records d’infantesa. La veiem apta per a tots els nivells (si teniu certa experiència recomanem anar-hi en parella) i genial per a família i amics, tot i que, si hi voleu anar amb menors, tingueu en compte que té un puntet de tensió (si són mínimament valents no tindran cap problema).

El Game Màster va tenir un paper perfecte durant tota la partida i, també, abans i després d’ella, preocupant-se per nosaltres i la situació de “reconfinament” a Lleida de la qual ens havien informat minuts abans (gràcies de nou Dani).

En resum, sala molt divertida on vam passar una molt bona estona i on ens vam sentir com a casa. Ah, i abans que ens ho pregunteu, no podem triar entre Circus i Toys, són semblants però diferents així que millor jugar les dues! I, si preferiu jugar des de casa, podeu provar el seu ¡Gazpacho!” un escape online que ens va encantar!.

__

ROMINA: .

XAVI: Nostàlgia d'infantesa amb un puntet de tensió (petitet, tranquils...).