Bizarre Escape Room - Circus

[04/07/20]

El confinament del març ens va agafar per sorpresa i ens va fer anul·lar les sales que teníem reservades. Una d’elles era Circus, un escape que teníem moltes ganes de jugar, tant per la seva temàtica com per les bones referències que en teníem. I amb la “nova (i breu) normalitat” va arribar el moment de visitar Bizarre Escape Room.

El que més sorprén només entrar és la decoració tan cuidada i elegant del hall. Una decoració que segueix un cop entres a la sala pròpiament dita.

Es tracta d’un escape clàssic, sense decoracions, efectes o proves brutalment espectaculars, però sí amb tot ben lligat, gens repetitiu i ben resolt, i combinant candaus i alguns mecanismes que van funcionar correctament.

El paper del GM també va ser perfecte, amb una bona introducció i donant les pistes en el moment exacte de bloqueig. A més, tot i que no formi part del joc, cal agraïr totes les atencions que va tenir respecte a la situació en què ens trobàvem per les notícies precipitades que ens arribaven des de Lleida a causa confinament del Segrià (moltes gràcies Dani, de veritat).

En resum, una sala molt entretinguda, perfecta per a jugar amb amics o família, o en parella si ja tens certa experiència. Per cert, pels que veniu de fora, diuen que l’aparcament no és fàcil (zona verda entre setmana, gratis en finde) però nosaltres vam tenir sort i vam aparcar gairebé a la porta. Ah, per cert, si preferiu jugar des de casa, podeu provar el seu “Gaspatxo!” un escape online que ens va encantar!

__

ROMINA: .

XAVI: Portar complements per a la foto final és de frikis, però la sala s'ho mereixia, vam disfrutar molt.