Elements Tierra - Atrincherados

[17/09/22]

La segona parada de la nostra mini-rööööta de final d’estiu ens va portar fins a Cerdanyola per a jugar Atrincherados d’Elements Tierra.

Amb una introducció correcta, el capità ens va explicar l’objectiu de la missió i, de seguida, ens vam posar a la feina conscients que, en ser només dos i haver triat el nivell difícil, no podíem perdre ni un segon.

L’ambientació és un dels punts forts de la sala i tots els espais estan molt ben aprofitats i amb una bona decoració.

Les proves son correctes, ben integrades a la temàtica i d’una dificultat mitjana-alta. Llàstima dels errors de reinici en un parell de punts que ens van deixar una mica desconcertats. Evidentment, vam agrair les disculpes al finalitzar el joc, però haver-ho sabut durant la partida potser ens hauria ajudat a entendre “la màgia” d’alguns mecanismes que van “funcionar” sense sentit.

Vam sortir amb la sensació d’haver jugat una gran sala però sense haver-la pogut gaudir plenament per culpa d’aquests descuits que ens van deixar un regust agredolç. Llàstima.

__

ROMINA: Escape amb l'espai molt ben aprofitat i amb moltes possibilitats. Alguns jocs, al meu parer, no han sigut massa fluids, tot i així l'he gaudit força. Llàstima que un parell d'errades del gamemaster ens han tret del joc una estona. Una reflexió en veu alta: Quan s'equivoquen ells, no t’ho compensen? l'experiència que pagues no acaba de ser com la venen i, per tant, crec que caldria ajustar el preu a l'activitat ofertada.

XAVI: Diuen que a les guerres tothom hi surt perdent i, malauradament, aquesta no va ser una excepció.