Brain Rooms - Anhua Room

[20/03/22]

Desviament de diners, tripijocs polítics, clavegueres de l’estat? Semblava una missió ideal per a l’Equipo A, però suposem que ja tenen una edat i, per això, els conductors d’Anhua ens van escollir a nosaltres. I ho van fer contactant-nos de la forma més discreta possible: durant un directe al Twitch de SinRoombo

El dia D, a l’hora H i a la localització B (de Bordeta) ens va rebre un dels conductors d’AnhuaRoom que, amb una bona introducció, ens va transmetre tots els detalls de la nostra missió mentre l’Enric buscava desesperat la seva mascareta.

L’ambientació, sense ser espectacular, va in crescendo a mesura que avança el joc (amb algun efecte força vistós) i la vam trobar correcta per la temàtica. Tot i això, alguns mecanismes i decoracions els vam veure molt delicats i creiem que potser tindran poca durada segons quin equip destroyer passi per la sala. Els espais són en general molt amplis, els veiem ideals per a 4 persones sense arribar a molestar-se i és d’admirar que s’ho hagin muntat tot ells artesanalment, uns autèntics Bricoheroes.

Les proves són en general clàssiques (amb pocs candaus, no us espanteu) i per a tot tipus d’habilitats i nivells (alguna se’ns va travessar una bona estona, com sempre). Tot i estar ben integrades i ser variades, potser sí que vam trobar a faltar algun mecanisme que ens sorprengués una mica més.

El paper del game màster va ser perfecte, tant a la intro com durant la partida. Sí que al principi vam tenir la sensació de “massa ajuda”, però ens vam acabar adaptant mútuament (nosaltres a la dinàmica de la sala i ell al nostre estil de joc) i la partida va ser fluïda i amb un final trepidant i al límit com tant ens agrada acabar.

__

ENRIC: Ting tong tang ting, propera parada Alphadaltònics, connexió amb Audífonosgaes.

EVA: 90 minuts de proves variades i entretingudes, amb una ambientació que deixa veure la feina que hi ha al darrere. Un escape lleidatà més a tenir a la llista!

ROMINA: Proves per a tot tipus d'habilitats i intel·ligències i ampli espai per jugar sense fer-se nosa.

XAVI: Com deia el Chimo Bayo: An-Huá!! (val, resulta que la H és muda, però feia molts dies que tenia pensada la brometa… perdó).