Influx Escape Games - El Secreto de Amerinda

[06/08/22]

Després d’haver ajudat al vell dr. Siltobark, vam tornar a Influx per a descobrir què ens deparava el Secreto de Amerinda.

La introducció és més clàssica i plana que la de Siltobark, però va ser correcta i gens pesada.

L’ambientació és molt bona i, fins i tot, podríem dir que està un puntet per sobre de l’altra sala, a més, la mecànica de joc és molt semblant (el fet de jugar seguides dues sales de la mateixa empresa provoca aquestes comparacions odioses…)

Les proves ens van agradar i les vam trobar ben integrades, tot i que una se’ns va resistir més del compte i el game màster no va ser prou resolutiu amb les pistes, fet que va provocar una davallada (temporal això sí) de la fluïdesa. D’altra banda, creiem que un dels jocs de la part final frena considerablement el ritme (sobretot si jugues en parella) i evita que tinguis un final més apoteòsic.

Tot i aquest dos aspectes més fluixos, creiem que és una bona sala i que es gaudeix més amb 3-4 persones que en parella.

___

ROMINA: Ambientació i decoració molt top, proves super integrades i força quantitat per a dos, per no parar però sense ser exagerat. Al final es trenca el ritme i em va faltar subidón.

XAVI: Viatjar per l’espai-temps mola molt, però crec que amb aire condicionat es podria gaudir més de l’experiència (he dit que era agost?).