Stoked Skills - Escape Room (Alexa)

[29/01/21]

Portar 3 mesos sense jugar un escape no pot ser bo per la salut i, tot i que, en certs moments, el cor ens tempta a saltar-nos el confinament municipal, el cap de seguida ens posa a lloc i decidim seguir dins la legalitat. És per això que busquem alternatives per a superar el mono, ja sigui amb jocs online o amb escapes de taula. En aquest cas, però, hem provat un escape de la nostra “estimada” Alexa (sí, la que ens troleja).

Es tracta de l’skill gratuïta Escape Room de StockedSkills. Ojo, el joc es sí és gratuït, però disposa de compres integrades que desbloquegen les pistes, així que vigileu (t’ho deixa bastant clar a l’hora de “cobrar-te” i et pregunta clarament si vols pagar, però per si de cas…). No podem opinar sobre aquestes pistes perquè, tot i ser força “patates”, no n’hem demanat cap, així que segurament vosaltres el podreu superar sense problemes en un pim pam.

Hi ha 4 escenaris disponibles amb diferent dificultat (Presó, Oficina, Cotxe i, el més nou, Garatge). La durada variarà segons la vostra habilitat però sol estar sobre els 15 minuts. Recomanem tenir un paper i llapis a mà per si vols dibuixar l’escenari o prendre notes, ja que la mecànica del joc és totalment acústica: li vas dient cap a on vols mirar, què vols utilitzar, etc… i et va responent amb veu i/o efectes sonors.

I poc més a dir, personalment ens ha agradat força i us animem a provar-lo per a passar una bona estona, ja sigui de manera individual o en companyia.