The 7th Gate

[26/08/18]   Versió anterior. Ara pertany a Duckoutescape.

El missatge era clar: “Un universo paralelo está en peligro. ¿Estáis dispuestos a viajar a otra dimensión para evitar la catástrofe?”  i, com a bons agents interdimensionals, no ho vam dubtar ni un moment. Val sí, vam anar-hi 4 mesos tard, però teníem obligacions familiars que no entenen de dimensions paral·leles.

Ens havien parlat meravelles de la sala, així que vam entrar amb les expectatives molt altes... i vam sortir suant la cansalada (o estàvem espessos o era més difícil del que ens havien dit). L’ambientació és boníssima, amb un parell de moments espectaculars. Les proves són lineals i van augmentant en complexitat, fent que no decaigui l’emoció. No hi ha grans automatismes, sinó que els jocs són clàssics, molt ben integrats i sense elements fora de lloc. Un 10 en aquest aspecte!

Possibles millores? potser buscar més immersió inicial (aquell passadís pot donar molt joc!), tapar algun pany inútil i afegir alguna prova senzilla per a gaudir una mica més de cada espai, encara que s’augmenti el temps a 70 minuts (la sala s’ho mereix!!)

Resumint: escape imprescindible de Lleida i part de l’estranger que arribarà moooolt lluny. Segur!!!